Масажи и Процедури
Service 1
Цена: 4.00 лв.
Времетраене: 40 мин.
Масажът се извършва от нефритени валове успоредно от двете страни на гръбначния стълб, следвайки естествените му извивки. Осъществява се нежно, щадящо разтягане на гръбначния стълб, което позволява освобождаване на притиснати нервни окончания, възстановяване нервната проводимост от главния мозък към органите на човешкото тяло, загряване и отпускане на скованите мускули на гърба, въздействие на топлия нефрит върху биоактивните точки, намиращи се успоредно на гръбначния стълб.
Service 1
Цена: 4.00 лв.
Времетраене: 40 мин.
Масажът се извършва от четири ролки от турманиева керамика, 40-градусовият им наклон позволява по-ефективно да се нагряват труднодостъпните места. Този ъгъл на ролките прави масажа по-мек и с по-голяма извивка, което позволява да се масажират проблемните участъци на гръбначния стълб като наред с това се извършва освобождаване на прищипаните нервни окончания и корекция симетрията на тазовите и раменните кости. Въздействие на турманиевата керамика върху биологично активните точки, успоредно на гръбначния стълб.
Service 1
Цена: 3.00 лв.
Времетраене: 40 мин.
При на нагряване турманиевата керамика излъчва инфрачервени лъчи, отрицателно заредените йони и слабото магнитно поле. Процедурата спомага за изчистване на токсните от тялото, разширява капилярите, стимулира кръвообращението и активността на клетките,подобрява обмяната на веществата, нормализира действието на нервната система, засилва имунната система. Създава необходимите условия ораганизмът да се самовъзстановява като единно цяло.
Service 1
Цена: 1.00 лв.
Времетраене: 30 мин.
Може да се използва самстоятелно или едновременно в комбинация с останалите уреди. Поради компактните си размери, малкият турманиев килим се използва за локално приложение в проблемните области на организма.
Service 1
Цена: 1.00 лв.
Времетраене: 12 мин.
Апаратът "Второ сърце" е конструиран така, че 426 броя конуси от турманиева керамика упражняват натиск върху ходилата и по рефлекторен път активизират работата на различни органи и системи. Точковият масаж на стъпалата подобрява кръвообращението, активизира работата на вегетативната нервна система, възстановява хормоналния баланс и подобрява обмена на веществата, съдейства за изхвърлянето от организма продуктите на разпада. Последователното редуване на студен и топъл точков масаж въздейства върху капилярите, като добре се повлияват разширени вени и отоци в краката.
Service 1
Цена: 3.00 лв.
Времетраене: 40 мин.
Функционирането на миостимулатора се основава на използването на нискочестотни електрически импулси /под 1000 херца/.
Въздействие:
- тренира и укрепва мускулите
- намалява мастните депа
- има антицелулитен ефект
- стимулира моториката на стомашно-чревния тракт
- успокоява болката в мускулите
- подобрява кръвообращението и лимфопотока
Коланът-миостимулатор може да се прилага на различни части от тялото : корем, бедра, ханш, раменен пояс, кръста, прасците, стъпалата, дланите.
Copyright © 2011 Всички права запазени
Powered by Sonartix